2015. április 20., hétfő

Kapsz a pofádra! Borotválnak a Bosszúállók!

Már megint kezdhetném úgy, hogy: Egy újabb cég, akik kedvelik a Bosszúállókat és készülnek a közelgő Ultron korára bla-bla-bla...
Ehelyett azonban inkább belevágok. Két zseniális videót készített ugyanis a világ egyik legnagyobb borotvagyártója a Gillette. A hosszabbik, két és fél perces reklámfilmben feltűnnek a legvagányabb Avengers borotvák, melyeket a Stark Industries segített kifejleszteni.  :)


Köztük ott van Vasemberé, a Repulsor 1 Exoblade, melyen az ARC reaktor működésbe lépése után egy repulzor sugárnyaláb távolítja el az arcszőrzetet.


Megtalálható a szettben Amerika Kapitány borotvája is az Ultrastrik, amely egy kilőtt mini pajzs segítségével borotválja meg képünket oda-vissza. 


Thor borotvájában a Thunderben, villámok tombolnak, ezekkel tehetjük szőrtelenné bőrünket, Hulké az XL Gamma pedig akkorára "izmosodik", hogy akár egy mozdulattal leborotválhatjuk az egész arcunkat. :) 


A videóban persze elhangzik, hogy a Bosszúállók borotvái csak inspirációt adtak, megvásárolni nem lehet őket. A gyártó legújabb termékét a Fusion Proglide Flexball Technology-t reklámozza velük. 
A reklámfilm mindenesetre nagyon vicces és roppant ötletes. Abban viszont érdemes lenne elgondolkodni, hogy kiadják-e a pengés fejjel kapható, de Avengers köntösbe bújtatott borotváikat, mert szerintem nagy kereslet lenne egy limitált kiadású sorozatra...


Íme a részletes reklámfilm:

 Ha nem jelenik meg a videó, KATT IDE!

Itt pedig egy rövidebb:

Ha nem jelenik meg a videó, KATT IDE!

forrás és fotók: gillette.com

#iron man #vasember #vasmanus #avengers #bosszúállók #gillette #ultron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése