2015. április 8., szerda

Célegyenesben az Avengers 2 és a kis szinkronbalhé

Valóban rákanyarodtunk az utolsó rövid szakaszra, ugyanis néhány hét múlva mozikba kerül a Bosszúállók második része. Persze csak külföldön, nálunk pont egy hónap a hátralévő idő. Ennek apropóján kiadta a Marvel a film utolsó tévé spotját. Ennél többet már csak a filmben engednek látni a készítők.
A jelenetek nagy része már a korábbi előzetesekben és reklámokban is látható volt, de ebben egy-két új akció is felfedezhető. Sőt, eddig talán sosem szerepelt harc közben ennyit Ultron.

Ha nem jelenik meg a videó, KATT IDE!

Apropó Ultron! Nem tudunk nem elmenni a dolog mellett, ugyanis többen jeleztétek nekünk a magyar előzetesekkel kapcsolatos nemtetszéseteket. Bár továbbra is határozottan állítom, hogy a magyar szinkron igen is világszínvonalú, de be kell látni, hogy az egyik szinkronizált trailerben Ultron magyar hangja, hát hogy is mondjam? Karakterében nem feltétlenül passzolt az eredetihez. Ne bántsuk azonban Bolba Tamást (pár fórumon sajnos megtették), hiszen a dolog technikailag lehet, hogy kicsit összetettebb annál, mint hogy ilyen botfülű legyen a szinkron rendező. Nem gondolnám.

Ha nem jelenik meg a videó, KATT IDE!

Senki ne biggyessze tehát a száját, mert érdemes tudni, hogy sok esetben hirtelen kell cselekedniük a szinkronstúdióknak. Nem ez az első eset, hogy az előzetesben egy-egy szereplő magyar hangja nem az, aki majd az egész filmben véglegesen lesz. Nagy valószínűséggel így van ez a Bosszúállók második részével is. Ennek ékes példája a legutóbbi szinkronizált előzetes, ahol már Hirtling István adja a hangját James Spadernek. Ő ugyanis Ultron eredeti hangja.

Ha nem jelenik meg a videó, KATT IDE!

Hirtling István hangja valóban jobban passzol a pusztítás fontosságát elfogultan valló robothoz és ahogy az a fenti előzetesben hallható, a már effektekkel is feldíszített trailer valószínűleg a végleges szinkron csapattal készült. Május 7-én kiderül...

Bár Hirtling István kicsit sem "rossz arcú" karakter, hangja tökéletes lesz Ultronnak
#iron man #vasember #avengers #bosszúállók #iron man blog #vasmanus blog #szinkron #előzetes

fotók: lafilacero.com, theatlantic.com,168ora.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése