2015. május 5., kedd

Bemutatták az Avengers - Age Of Ultront!

Bizony, május 1-én bemutatták Amerikában az Avengers második részét. 
A magyar változat, a Bosszúállók - Ultron Kora viszont csak május 7-én jut el a hazai mozikba. Az egyik nagy budapesti bevásárlóközpont mozija Bosszúállók maratont is tart majd. Érdekes viszont, hogy 4 nappal a bemutató előtt semmilyen installációt, de még egy plakátot sem találtam ebben a mozikomplexumban, ami jelezte volna a Bosszúállók érkeztét. 


Óriási érdeklődés és show kísérte viszont a bemutatókat szerte a világon, ám ez még így is csupán a második helyre volt elég a bevételeket illetően. Az észak-amerikai mozikban május első hétvégéjén 187,8 millió dollárt hagytak ott a nézők a jegypénztárakban. Panaszra azért nincs ok, mert az első helyen még mindig a Bosszúállók első része áll, a maga 207,4 millió dollárjával. A május 1-ét megelőző 12 napban a nemzetközi bemutatókon (a Kínai Köztársaságban például április 22-e volt a debütálás időpontja) az eddigi bevétel eléri a 627 millió dollárt.
Természetesen a Marvel ott járt az összes nagy premieren, ahova a film sztárjai is ellátogattak. Az elkészült werkfilmen jól látható, mekkora felhajtás volt a produkció körül. De inkább nézzétek meg Ti magatok:

Ha nem jelenik meg a videó, KATT IDE!

S bár a hazai premieren valószínűleg nem lesz ott sem Robert Downey Jr., sem Scarlett Johansson, azért gondolom mindannyian nagyon várjuk!

forrás, fotó: hirado.hu, wtoutiao.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése