2015. május 13., szerda

Lecsapnak a Bosszúálló mobilok

Aki jól figyelt a Bosszúállók 2 közben a moziban és persze aki rendszeresen olvassa a Vasmanus Naplóját, az tudhatja, hogy az Audi mellett a Samsung is együttműködésben állt a Marvellel és a film készítőivel. Nyilván szponzorációs ügyletek zajlottak a háttérben, erről mi is beszámoltunk korábban. A film bemutatójával azonban nem ért véget az együttműködés a Samsung és a Bosszúállók között. Lee Young-hee a Samsung mobil üzletágának helyettes vezetője bejelentette, hogy a márka jelenlegi csúcsmodelljéből, az S6-ból készül egy speciális Avengers kollekció. A Samsung hivatalos oldalán látható képekből kiderül, hogy Thor, Hulk, Amerika Kapitány és Vasember kap saját S6-ost. Ami jó hír, hogy a sima és az Edge változat is kapható lesz Avengers köntösben. A készülékek egyedi tartalmakkal lesznek felvértezve, de igazi különlegességük az lesz, hogy Thor és Amerika Kapitány kék, Hulk zöld, Vasember pedig arany fényezésű S6-os formát ölthet.



A Samsung hivatalos oldalán reklámfilmeket is láthatunk, melyekbe ismert sportolókat is bevontak. Köztük van Eddie Lacy NFL játékos, a Green Bay Packers running back-je, az argentin futballsztár Lionel Messi, a spanyol profi kerékpáros Fabian Cancellara, és a  hawaii-i profi szörfös John John Florence is. A kisfilmekben a készülékek mellett a Samsung speciális "szemüvege", a Gear VR is megjelenik. A telekommunikációs cég marketingesei nem bízták tehát a véletlenre a dolgot, de ezt bizonyítsák be maguk a videók:

 Ha nem jelenik meg a videó KATT IDE!

Ha nem jelnik meg a videó KATT IDE!

Sajnos arról nincs hír, hogy az egyedi Bosszúállók S6-osokat itthon is forgalomba hozzák-e, de ha jól vettem ki a hivatalos közleményekből, az értékesítésben érintett országokban július 31-én kezdődik meg a forgalmazásuk.

forrás és fotó: samsung.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése