2015. május 30., szombat

Itt a Vasember telefon! VIDEÓVAL FRISSÍTVE!

Frissítés 2015.06.08:
Már egy bemutató videó is felkerült a Samsung hivatalos oldalára, mely gyönyörűen prezentálja milyen is, amikor kicsomagolod legújabb Vasemberes telefonod. Mit is mondhatnék? Ha csak nézed, fájdalmas...

Ha nem jelenik meg a videó KATT IDE!

Eredeti cikk 2015.05.30:
Nem is olyan régen, írtunk már arról, hogy a Samsung piacra dobja csúcsmodelljének Avengers változatait is. Nem is kellett sokat várni, Koreában már meg is jelent az S6 Edge Iron Man Edition. Az egyedi készülék nem csak, hogy arany-piros fényezést kapott, de hátlapján bizony ott a Vasember sisak lenyomat, mely egyértelművé teszi a készülék ihletettségét. 


Az egyedi háttérképek és a teljesen Iron Man témában tündöklő kezelő felület mellett más különlegességek is várják a vásárlókat. A gyönyörű arany-piros díszdoboz mellett egy ARC reaktor töltőt is kapunk a készülékhez. Ehhez pont jól jött az új fejlesztésű, kör alakú vezeték nélküli töltő, hiszen ezen maximálisan működik az ARC dizájn.


A dolog szépséghibája az, hogy a nemzetközi oldal vásárlásra buzdító hivatkozása a koreai felületre navigál, ahol kapásból megkapjuk az 1200 Koreai Won árat, ami átszámítva több, mint 300.000 forint, és a "Sold Out" feliratot. Nyugtasson meg mindenkit, hogy a készülék nagy valószínűséggel nem lesz kapható hazánkban, úgyhogy  kit érdekel, hogy a koreaiak már a megjelenés napján elkapkodták az összeset? :)


Mindenesetre gyönyörködni és álmodozni azért lehet a képek láttán és persze reménykedni is, hátha felbukkan eladó készülék majd itt Európában is. De addig is előre szólunk, tessék tömni a malacperselyt... 



forrás és fotók: samsung.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése