2015. január 3., szombat

A Hot Toys újabb nagy dobása - Ezek nem normálisak!

A szó legjobb értelmében! Korábban is bemutattunk már néhány megdöbbentő alkotást a Hot Toys kínálatából és most is tátott szájjal tesszük ezt. Egyrészt mert ők már biztosan látták a májusban mozikba kerülő Bosszúállók második epizódját, vagy legalább is sokat belőle. A Hong Kongban működő cég ugyanis előrukkolt legújabb Iron Man figuráival, az Avengers - Age Of Ultron kollekcióval. Köztük egyértelműen a legnagyobb dobás a Hulkbuster, amit a Toy Soul kiállításon testközelből is megcsodálhatott a nagyérdemű a Hot Toys standján, mégpedig életnagyságban!!! 





A helyszínről közvetítő toy-people.com csapata sem tudta pontosan, hogy a valóságos méretekkel bíró szobor megvásárolható lesz-e? Nagy valószínűséggel nem, csupán installáció volt. Már csak azért is, mert ismerve a kínai cég prémium termékeinek árait, sok-sok milliót kéne érte leszurkolni. Mindenesetre mellette ott tündökölt egy vitrinben a sorozatgyártásra szánt változat, elfogadható 1/6 méretben, mely persze minden egyes milliméterében tökéletesen kidolgozott és élethű mása a filmben szereplő modellnek.




A Hulkbuster mellett fontos megemlíteni a szintén a Bosszúállók második epizódjában debütáló Mark XLIII páncélt, mely már a kínai gyártó hivatalos oldalán is megtekinthető és megrendelhető. 
31 centi magas, metál piros-ezüst-arany festést kapott és igencsak viharvert, jól tükrözve, mi vár Vasemberünkre a filmben. A figura a megszokottakhoz hűen, megannyi cserélhető kiegészítővel kapható. Ilyen például a világító szemű zárt sisak, a Robert Downey Jr. arcmásával ellátott nyitott sisak, a többféle cserélhető kézfej és a rakéta üzemmódú alkar. A figura mellkasán a kör alakú ARC reaktor és a tenyereken található repulzorok persze mind-mind világítanak. Érdekes és egyben lenyűgöző, hogy a figura 36 ízületet kapott, melyeknek köszönhetően bármilyen pozitúrát képes felvenni. Aki megvásárolja az 1/6 méretű diorámát, egy speciális talapzatot is kap, rajta a film logójával és egy pontos adattáblával, illetve egy levehető Ultron Mark I torzóval.




A Hot Toys elhivatottságát az is mutatja, hogy a fent említett két figura mellett beletette az Age Of Ultron kollekcióba az ugyancsak meghökkentően élethű Thort, Amerika Kapitányt, Sólyomszemet, Hulkot és Romanoff ügynököt is. Sőt a Marvel rajongók még a trónján átható nyugalommal üldögélő Thanos nagyúrhoz is hozzájuthatnak.


Ez tehát a Hot Toys Avengers - Age Of Ultron kollekciója. Elnézve a képeket, ugye egyet értetek? Ezek tényleg nem normálisak! :)

Forrás és fotók: toy-people.com, hottoys.com.hk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése