2015. március 24., kedd

A Lego is készül Ultron korára

Nem csak a diorámákat gyártó cégek készülnek a Bosszúállók második részére, hanem a manapság újra divatos Lego is. A kortalan építő játékok között már találhattunk korábban is Vasember szetteket, most azonban vadonatúj készletek érkeztek, elővezetve a hamarosan mozikba kerülő Ultron korát. A Lego tervezői össze is dugták a fejüket és a kis Vasember figurákon kívül még a Hulkbuster is terítékre került. Ha pedig ez sem lenne elég, még a Stark toronyból Avengers toronnyá avanzsált felhőkarcoló és a legutóbbi előzetesben látható SHIELD szuper repülő is megépíthető. 
A korábbi szettekben és hűtőmágnesen szereplő klasszikus méretű Tony Stark, Mark 6, Mark 7, Mark 17, Mark 42, War Machine figurák, most a Mark 43 és a Mark 45, illetve a korábban említett Hulkbuster páncélokkal bővülnek. A további hősök és gonoszok között pedig ott lesznek Ultron (több változatban) és robotjai, egy Hydra katona, Thor, Sólyomszem, Hulk, Skarlátboszorkány, Amerika Kapitány és Vision is.

Az eddigiek nekünk is itt sorakoznak... :)
 Talán érdemes most is megjegyezni, hogy bár 7-14 éves korig ajánlják a készleteket, a vásárlók között leginkább nagyobbacskákat találunk, hiszen hazánkban a mára apukává cseperedett 30-40 közötti korosztály volt talán az első igazi legó-generáció, akik régi szép emlékektől vezérelve még mindig rajonganak az izgalmas építgetésért.  
- Számtalanszor láttam én is komoly üzletember barátaimnál kisebb szoba méretű legóvárosokat, melyeket apuka vásárolt össze az ifjabb családtagoknak és bizony a felépített legóvárosban apuka szigorúbb rendszabályokat diktál a csemetének, mint amit a hatóságok a való életben. Így gyorsan világossá vált, hogy ki is szerette volna azt a rengeteg doboz legót...:) A szerk. - 
Nem ciki tehát beszerezni ezeket, pláne ha valaki akkora Vasember rajongó, mint mi, legyen akárhány éves is...

Íme az új generációs Lego Superheroes Avengers készletek, melyekben ott van Vasmanusunk is:






hivatalos fotók: kockaaruhaz.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése