2014. április 14., hétfő

Fény a sötétségben...

Aki Iron Man-t szereti - rossz ember nem lehet :) -, valószínűleg a merchangdising rózsaszín fellegében lebeg. Nincs is ezzel semmi baj. Pláne, ha olyan kütyükkel találkozik, mint amilyeneket a 3DlightFX dobott piacra. Bár elsősorban gyermekeknek ajánlják a termékeket, én a méretek és a kinézet miatt ezzel nem feltétlenül értek egyet.  Leginkább úgy gondolom, hogy nincs olyan Vasember rajongó, aki ne pattintana fel belőlük legalább egyet a falra. A 3D-s éjszakai lámpa ugyanis olyan ötletes és élethű, hogy bármelyik lakás jó dekorációja lehet. Cseppet sem gyerekes, inkább extravagáns.


A falra szerelhető életnagyságú(!) lámpa három normál ceruzaelemmel működik, világításra pedig az alján található kapcsolóval bírhatjuk. No, de lássuk hogy is van ez pontosan. 
A szettben maga a lámpa és egy matrica található. Ez utóbbi a berepedezett falat mintázza. A matrica felragasztása után, a közepén megjelölt helyen befúrjuk a megadott méretű csavart, behelyezzük az elemeket a lámpatestbe és már akaszthatjuk is a falra. Innentől kezdve -amíg az elemek bírják- ha kapcsolunk, a lámpa felragyog.


Az alap Marvel kínálatban Vasember feje, Hulk ökle, Thor kalapácsa, Amerika Kapitány pajzsa, Pókember feje, valamint a Ninja Teknőcök fejei szerepeltek, de a Vasember 3 bemutatója után egy Iron Man kézfej is helyet kapott a kollekcióban. Ez utóbbit kombinálhatjuk is a fejjel, így teljesen tökéletes idillt kölcsönözhetünk a lakásnak. A cég termékei között más ötletes kedvencek is szerepelnek, például autók, kosárlabda, amerikai foci, baseball labdák, teniszlabdák, jégkorongok és sisak, de a lányokra is gondoltak, így akár színes pillangók is "benézhetnek a falon".




Ha valaki szívesen a falra akasztaná Vasembert, megteheti és szerencsére már az amerikai nagynénit sem kell zaklatni, hiszen az eBay kínál opciókat a rendelésre. (Az én példányaim például Hong Kongból érkeztek és szerencsére kifogástalanok.)


forrás:3dlightfx.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése